Tel. winkel: 013 530 01 17
Tilburgseweg 49, Goirle

Openingstijden:
ma. t/m do. 09.00 – 18.00 uur
vrij. 09.00 – 18.00 uur
zat. 10.00 – 17.00 uur

Onze winkel

Onze winkel die bestaat uit 2 delen; aan het begin van de winkel zit een PartsNL shop in shop. In de achterzijde van de winkel verkopen we witgoed en huishoudelijke apparaten.

In de PartsNL shop vind de klant o.a. accessoires voor stofzuigers, printerinkt, schoonmaakmiddelen, kabels, elektra, lampen en batterijen en nog veel meer. Ook zijn er, door de doe-het-zelver, aan de kassa onderdelen voor reparatie van witgoed en huishoudelijke artikelen te bestellen. We kunnen niet alles op voorraad hebben want er zijn meer dan 6.000.000 artikelen en onderdelen te bestellen. Maar wat u vandaag bij ons besteld, kunt u meestal morgen al komen ophalen.

Daarnaast verkopen wij witgoed en huishoudelijke apparaten, naar ieders wens en voor iedere portemonnee.  U kunt dan denken aan wasmachines, wasdrogers, fornuizen, koel- en vrieskasten, vaatwassers, afzuigkappen enz. Maar ook voor een elektrische tandenborstel, föhn, mixer, stofzuiger, koffiezetapparaat, waterkoker en veel meer kunt u bij ons terecht. Dit is maar een kleine greep uit het grote assortiment dat we bieden. Belangrijk om te vermelden is dat Leo-Parts geautoriseerd dealer is van Siemens!

Loop gerust onze winkel eens binnen, waar ons team u graag een goed persoonlijk advies zal geven. Waar nodig komen wij, bij inbouwapparaten, eerst bij u thuis inmeten zodat we zekere weten dat we u het apparaat verkopen dat bij u in de keuken past.